Aika palata tatamille karistelemaan kesän pölyt hartioilta! Jatkoryhmien harjoituskausi alkaa 15.8, ja peruskurssilaiset aloittavat viikkoa myöhemmin.

PERUSKURSSIT

Syksyn 2022 peruskurssit alkavat elokuun lopulla. Peruskursseja on ainoastaan Nääshallilla. Peruskurssille ilmoittaudutaan suoraan SuomiSportin ryhmään. Lisäksi kannattaa käydä täyttämässä nettisivuiltamme löytyvä yhteystietolomake . Vinkkaa kaverille, tutuille ja tuntemattomillekin peruskurssien alkamisesta, ja houkuttele mukaan hyödylliseen harrastukseen!

 • Muksukurssi Nääshalli tutustumiskerta 24.8. klo 18:30-19:30 (Budo4)
 • Juniorikurssi Nääshalli tutustumiskerta ke 24.8. klo 17:00-18:30 (Budo4)
 • Aikuiskurssi Nääshalli tutustumiskerrat ti 23.8. klo 18:30-20:00 (Budo4)
 • Perhejudo Nääshalli, tutustumiskerta 5.9. klo 17-18:30 (Budo4)

JATKORYHMÄT

Jatkoryhmien treeniajat säilyvät ennallaan. Lisätreeniä on luvassa sekä aikuisille että junnuille erityisesti maanantaisin ja viikonloppuisin.

Muksujen jatkoryhmä aloittaa keskiviikkona 17.8. Nääshallilla klo 17:30-18:30. Ohjaajatilanteen vuoksi Hervannassa ei tällä kaudella ole muksujudon jatkoryhmää, eli kaikki muksut Nääshallille treenaamaan!

Juniorien jatkoryhmät aloittavat ma 15.8. Hervannassa, ti 16.8. Nääshallilla ja ke 17.8. Kangasalla. Lisäksi kaikille junnuille yhteinen lauantai-treeni järjestetään syyskuun alusta alkaen Nääshallilla klo 14-16 alkaen 10.9. Junnujen vanhemmat! Muistakaa liittyä ryhmien omiin WA-ryhmiin! Ti/to-junnuryhmän liittymispyynnöt Kai Lankiselle (050-4277616) ja Hervannan ryhmän Janne Pietiläiselle.

Aikuisten harrastejudo-ryhmä treenaa läpi vuoden ti/to klo 18:30-20. Aikuisten randoriryhmään  ma/ke/pe klo 18:30-20 ovat tervetulleita kaikki randorista kiinnostuneet – liity WA-ryhmään laittamalla viestiä Tapio Mäntymäelle (040 5137 166). Vyönvaihtajille suunnattu tekniikkaryhmä kokoontuu Harri Ojalan (0500 318 509) johdolla lauantaisin klo 10-12, jonka jälkeen voi jäädä vielä lauantain randoritreeniin klo 12-14.

Sovelletun judon ryhmä treenaa 22.8. alkaen Nääshallilla maanantaisin klo 17-18:20. Lisätiedot ryhmän Kalle Kiviniemeltä. Ylöjärvellä ei ole tänä syksynä sovelletun judon ryhmää.

Perhejudo -ryhmä siirtyy Nääshallille, ja treenit alkavat 5.9. Nääshallilla klo 17-18:30. Lisätietoja nettisivuilta!

FitJudo aloittaa Kangasalla uutena ryhmänä. Lisätietoja kauden aloituksesta ja FitJudosta Mikko Välimäeltä.

Kata -ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 13-16. Syyskuun alusta alkaen ensimmäinen tunti treenistä käytetään jokaisen kuukauden nimikko-katan opetteluun. Kaikki katasta kiinnostuneet mukaan, paria ei tarvitse olla sovittuna. Lisätietoja täältä!

JÄSEN- JA HARJOITUSMAKSUT

Yhdistetyt jäsen- ja harjoitusmaksut maksetaan SuomiSportin kautta. Harjoitusmaksu on ryhmäkohtainen. Liity siis ensin SuomiSportin ryhmään, niin harjoitusmaksu näkyy SuomiSportin etusivullasi kohdassa “Maksut”. Kaikkien ryhmien liittymislinkit löytyvät nettisivujemme etusivulta. Riittää kun maksat harjoitusmaksun yhteen ryhmään. Ilmoitathan rahastonhoitajalle (soile.kutila@tampereenjudo.net), mikäli sinulla näkyy useampi harjoitusmaksu TAI maksat harjoitusmaksusi EazyBreakilla, Smartumilla, Epassilla tai Edenredillä. 

Jos olet jo viime kaudella ollut SuomiSportissa harjoitusryhmän jäsenenä, sinun ei tarvitse liittyä ryhmään uudelleen. Jos et ole vielä ryhmän jäsen, toimi seuraavasti: 1. kirjaudu SuomiSportiin omilla tunnuksillasi 2. avaa uusi välilehti ja mene Tampereen Judon nettisivuille. Klikkaa oman ryhmäsi liittymislinkkiä 3. hyväksy liittyminen ryhmään.

Syyskauden harjoitusmaksu on aikuisilta/junnuilta 115€ ja muksuilta/sovelletulta 95€. Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksuosuuden. Maksut ovat jo maksettavissa SuomiSportin kautta. Harjoitusten vetäjät ovat vapautettuja harjoitusmaksuista, mutta heidän tulee silti maksaa seuran jäsenmaksu 20€ suoraan seuran tilille.

Muut maksut, jotka maksetaan seuran tilille FI39 2094 3800 0284 55:

 • Tampereen Judon jäsenmaksu 2021-2022 (harjoitusmaksusta vapautetut) 20€
 • seuraan kuulumattoman harjoittelumaksu 115€/kausi
 • kannatusjäsenmaksu 50€

VAKUUTUKSET

Seuran jäsenmaksu/harjoitusmaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen Tampereen Judon judoka vastaa itse oman vakuutusturvansa riittävyydestä. Useimmissa tapaturmavakuutuksessa kamppailulajit on rajattu korvausten ulkopuolelle. Suosittelemme judolisenssiä Judoliiton kautta. Judolisenssi sisältää vakuutuksen. Judolisenssin tarvitset aina, jos korotat vyöarvoasi, osallistut liiton tapahtumiin tai koulutuksiin tai osallistut kilpailuihin.

LIITY TAMPEREEN JUDON JÄSENEKSI SUOMISPORTISSA!

Nettisivujemme etusivulla on linkit, joiden kautta pääset liittymään Tampereen Judo ry:n jäseneksi. Jäsenrekisterimme siirtyy vuoden loppuun mennessä SuomiSportiin. Jäseneksi liittyminen ei sisällä maksuja. Seuran jäsenmaksu sisältyy kauden harjoittelumaksuun.

TAPAHTUMIA

 • Vyö- ja natsakokeet pidetään joulukuussa. Seuraa tiedotusta nettisivuillamme!
 • Tampere Shiai lokakuussa 2022
 • Judon perusteet -koulutus marraskuussa
 • salikisat kuukausittain Nääshallilla, Lempäälässä ja Nokialla

Nähdään tatamilla!!

Antti Torkko

Tampereen judo ry:n hallituksen puheenjohtaja