Muksujudo (5-8v)

Liikuntaa, kamppailua, leikkiä ja temppuilua! Muksujudossa lapset oppivat judon perusteita monipuolisesti leikin ja ikätasoon sopivien harjoitteiden kautta. Lue lisää muksujudosta Judoliiton sivuilta! Muksujen ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 5-8 vuotiaat lapset. Ikäryhmän vanhimpien (7-8 vuotiaiden) kohdalla ryhmävalinta muksu- ja junnuryhmän välillä tulee tehdä lapsen mukaan. Muksuryhmässä judoillaan pääasiassa leikin kautta, junnuryhmässä treenataan tavoitteellisemmin.

Muksujudon peruskurssit alkavat elokuussa ja tammikuun lopussa. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat ensimmäiseen natsakokeeseen. Kun ensimmäinen natsa on suoritettu, peruskurssilaiset siirtyvät muksujen ja juniorin jatkoryhmiin. Mikäli osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä yhteystietolomake!!

Muksujen peruskurssin ja jatkoryhmän harjoitukset syyskaudella 2022 alkavat Nääshallilla elokuun loppupuolella. Jatkoryhmäläiset palaavat tatamille 17.8. ja peruskurssilaiset aloittavat viikkoa myöhemmin. Ensimmäinen peruskurssin kokoontuminen on tutustumiskerta, jolle voit tulla ilmoittautumatta. Varsinainen peruskurssi alkaa viikolla 35/2022, jolloin lapsi tulee ilmoittaa kurssille.

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Soile Kutila, soile.kutila(at)tampereenjudo.net

Nääshalli (Näsijärvenkatu 8, Tampere)

Hervannan Vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, Tampere)