Muksujudo (5-8v)

Liikuntaa, kamppailua, leikkiä ja temppuilua! Muksujudossa lapset oppivat judon perusteita monipuolisesti leikin ja ikätasoon sopivien harjoitteiden kautta. Lue lisää muksujudosta Judoliiton sivuilta! Muksujen ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 5-8 vuotiaat lapset. Ikäryhmän vanhimpien (7-8 vuotiaiden) kohdalla ryhmävalinta muksu- ja junnuryhmän välillä tulee tehdä lapsen mukaan. Muksuryhmässä judoillaan pääasiassa leikin kautta, junnuryhmässä treenataan tavoitteellisemmin.

Muksujudon peruskurssit alkavat syyskuun alussa ja tammikuun lopussa. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat ensimmäiseen natsakokeeseen. Kun ensimmäinen natsa on suoritettu, peruskurssilaiset siirtyvät muksujen ja juniorin jatkoryhmiin. Mikäli osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä ilmoittautumislomake!!

Muksujen jatkoryhmien harjoitukset kevätkaudella 2022 alkavat Nääshallilla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella tammikuun lopussa viikolla 4. Ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, jolle voit tulla ilmoittautumatta. Varsinainen peruskurssi alkaa viikolla 5, jolloin lapsi tulee ilmoittaa kurssille.

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Soile Kutila, soile.kutila(at)tampereenjudo.net

Hervannan vapaa-aikakeskus, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Tomi Kangas, tomi.kangas(at)tampereenjudo.net

HUOM! Hervannan muksuryhmät on helmikuun puolivälissä yhdistetty yhdeksi ryhmäksi. Yhteinen kokoontumisaika molemmille ryhmille on keskiviikko klo 17-18.

Kangasala, yhdistetty perus/jatkoryhmä: vastuuohjaaja Mikko Välimäki, valimaki.mikko(at)gmail.com

  • Liity Kangasalan ryhmään tästä!
  • ryhmässä on muksu- ja juniori-ikäisiä judokoita. Muutaman kokoontumiskerran jälkeen voidaan sopia, kumpi viikkoharjoitus painottuu enemmän tekniikan harjoitteluun (eli on junioritreeni).
  • Alkuviikon kokoontuminen Ruutanan uudella monitoimitalolla ti klo 17:30-19
  • Loppuviikon kokoontuminen Liuksialan koululla pe klo 17:30-19.

Nääshalli (Näsijärvenkatu 8, Tampere)

Hervannan Vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, Tampere)

Urheilutalo (Koulutie 6, Ylöjärvi)

Liuksialan koulu (Ahulinjärventie 21, Kangasala)