Muksujudo (5-8v)

Liikuntaa, kamppailua, leikkiä ja temppuilua! Muksujudossa lapset oppivat judon perusteita monipuolisesti leikin ja ikätasoon sopivien harjoitteiden kautta. Lue lisää muksujudosta Judoliiton sivuilta!

Muksujudon peruskurssit alkavat syyskuun alussa ja tammikuun puolivälissä. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat ensimmäiseen natsakokeeseen. Kun ensimmäinen natsa on suoritettu, peruskurssilaiset siirtyvät muksujen ja juniorin jatkoryhmiin. Mikäli osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä ilmoittautumislomake!!

Muksujen jatkoryhmien harjoitukset syyskaudella 2021 alkavat Nääshallilla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella elokuun puolivälissä viikolla 32. Ylöjärven ryhmät aloittavat harjoitukset 4.9. ja Kangasalan ryhmä 6.9.

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Soile Kutila, soile.kutila(at)tampereenjudo.net

Hervannan vapaa-aikakeskus, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Tomi Kangas, tomi.kangas(at)tampereenjudo.net

Ylöjärven urheilutalo, peruskurssi ja jatkoryhmä: vastuuohjaaja Arto Lehtinen (040 866 7280)

Kangasala, yhdistetty perus/jatkoryhmä: vastuuohjaaja Mikko Välimäki, valimaki.mikko(at)gmail.com

  • Liity Kangasalan ryhmään tästä!
  • ryhmässä on muksu- ja juniori-ikäisiä judokoita. Muutaman kokoontumiskerran jälkeen voidaan sopia, kumpi viikkoharjoitus painottuu enemmän tekniikan harjoitteluun (eli on junioritreeni).
  • Alkuviikon kokoontuminen syyskuussa Liuksialan koululla ma klo 16-17:30, lokakuusta eteenpäin Ruutanan uudella monitoimitalolla ti klo 17:30-19
  • Loppuviikon kokoontuminen Liuksialan koululla pe klo 17:30-19.

Nääshalli (Näsijärvenkatu 8, Tampere)

Hervannan Vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, Tampere)

Urheilutalo (Koulutie 6, Ylöjärvi)

Liuksialan koulu (Ahulinjärventie 21, Kangasala)