Aloita Judo

Judo sopii kaikille – isoille, pienille, nuorille ja vanhoille!

Judossa kehittyvät voima, nopeus, kestävyys, tasapaino ja ketteryys. Samalla saa taidot hyödyntää näitä kamppailussa. Judo on erinomainen oheislaji muiden lajien harrastajille! Lajin pariin pääset helpoiten ikääsi vastaavan peruskurssin kautta (muksut, juniorit, aikuiset ja sovellettu judo). Peruskurssit alkavat syyskuun (syksy) ja tammikuun (kevät) aikana.

Ilmoittaudu peruskursseille tästä!

Kaikki peruskurssimaksut maksetaan SuomiSportin kautta (suomalaisille urheiluseuroille tehty palvelu). Saat SuomiSport-ohjeet syyskuun alussa, mutta voit jo nyt tehdä SuomiSport-tunnukset itsellesi tai huollettavalle ja liittyä valittuun peruskurssiryhmään (linkit ovat alla). Kurssimaksut sisältävät peruskurssin harjoitukset, seuran jäsenmaksun, judovakuutuksen ja vyökoemaksun (sisältäen judopassin). Peruskurssin jälkeen samalla maksulla voi osallistua myös loppusyksyn jatkoryhmien harjoituksiin. Peruskurssit alkavat seuraavasti:

Peruskurssimaksut ovat:

  • Aikuiset (yli 15 vuotiaat) 250€
  • Juniorit (7-15 vuotiaat) 250€
  • Muksut (alle 7 vuotiaat) 200€

Judopuvun hankinnasta saat lisätietoa ensimmäisissä harjoituksissa. Seuran kautta voit ostaa uuden puvun (40€) tai käytetyn puvun (10€), mutta käytetyissä kokoja on vain rajoitetusti.

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin kamppailijan tielle!