Jäsen- ja harjoittelumaksut

Jä  (jäKaikki Tampereen Judo ry:n jäsen- ja harjoittelumaksut maksetaan SuomiSport.fi -palvelun kautta. Myös muut maksutavat ovat mahdollisia (esim. ePassi ja nuorisopassi), mutta silloin jäsenyys ei päivity automaattisesti. Ota siis meihin ensin yhteyttä, jos haluat käyttää muuta maksutapaa, kuin SuomiSportin tarjoamia. Yhteystiedot löytyvät yhteystieto-välilehdeltä.

Peruskurssimaksut ovat seuraavat: aikuiset ja juniorit 250€, muksut 200€. Peruskurssimaksu sisältää peruskurssin ajalle seuran jäsenyyden, harjoittelumaksun, judolisenssin ja vakuutuksen. Lisäksi aikuisilla ja junioreilla peruskurssimaksu sisältää vyökoemaksun, judopassin ja keltaisen vyön.

Seuran jäsenmaksu on kaikilta jäseniltä 20€. Jäsenmaksukausi on 1.1.-31.12. Vuoden 2024 alusta alkaen jäsen- ja harjoittelumaksu maksetaan kahtena erillisenä maksuna SuomiSportissa. Tampereen Judon jäsenrekisteri siirtyy kokonaisuudessaan SuomiSportiin. Pääsyy muutokseen on SuomiSportin tarjoama henkilötietojen hyvä tietosuoja.

Maksa jäsenmaksu seuraavasti: Liity Tampereen Judon jäseneksi SuomiSportissa klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Rahastonhoitaja käsittelee jäsenyytesi, jonka jälkeen jäsenmaksu näkyy SuomiSportissasi kohdassa Maksut.

Liity Tampereen Judon aikuisjäseneksi

Liity Tampereen Judon juniorijäseneksi (7-17 vuotiaat)

Liity Tampereen Judon muksujäseneksi (alle 7 vuotiaat)

Liity Tampereen Judon jäseneksi (sovellettu judo)

Harjoittelumaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa SuomiSport.fi -palvelun kautta. Harjoittelumaksut ovat ryhmäkohtaisia, ja tulevat maksettavaksi ryhmien kautta. Liity siis harjoitusryhmääsi SuomiSportissa!! Liittymislinkit löydät harjoitusryhmien omilta sivuilta. Vuoden harjoittelumaksut jäsenillemme löytyvät alla olevasta taulukosta. Mikäli et ole maksanut  kuluvan vuoden jäsenmaksua SuomiSportissa, harjoittelumaksusi on 140€/kausi. Kun olet hoitanut jäsenmaksusi kuntoon, rahastonhoitaja vaihtaa harjoittelumaksusi jäsenhinnalle.

Ryhmä Kevät, jäsenhinta
28.2. mennessä
Syksy, jäsenhinta
30.9. mennessä
Aikuiset (yli 15v) 115€ 115€
Juniorit (9-15v) 115€ 115€
Muksut (8v ja nuoremmat) 95€ 95€
Sovellettu (kaikki ikäryhmät) 95€ 95€

Judolisenssi on Judoliiton tarjoama vakuutustuote. Tampereen Judo ei neuvottele tai halloin Judolisenssiin liittyviä asioita. Kaikki judolisenssiin liittyvät asiat keskustellaan suoraan Judoliiton kanssa. Judolisenssi sisältää vakuutuksen. Lisenssi sisältyy peruskurssihintoihimme. Kaikki muut judokat huolehtivat itse vakuutusturvansa riittävyydestä! Suosittelemme judolisenssin ostamista SuomiSport.fi -palvelun kautta. Judolisenssi ja sen myötä vakuutus on voimassa ostopäivää seuraavasta päivästä eteenpäin lisenssin voimassaoloajan. Judovakuutus on pakollinen seuraavissa tilanteissa:

  • osallistut Judoliiton alaisiin kilpailuihin
  • osallistut Judoliiton alaisiin leireihin tai tapahtumiin
  • korotat vyöarvoasi.

Ajantasaiset ohjeet ja hintatiedot judoliiton vakuutusvaihtoehdoista löydät täältä: https://judo.fi/judoliitto/suomisport/

Seuran tilille Nordea FI39 2094 3800 0284 55 maksettavia maksuja ovat vain seuraavat:

  • vierailijoiden harjoittelumaksu 140€/kausi (ei oikeuta jäsenetuihin)
  • kannatusjäsenmaksu 50€/vuosi maksetaan seuran tilille (ei sisällä jäsenetuja eikä harjoitteluoikeutta)