Jäsen- ja harjoittelumaksut

Kaikki Tampereen Judo ry:n jäsen- ja harjoittelumaksut maksetaan SuomiSport.fi -palvelun kautta. Myös muut maksutavat ovat mahdollisia (esim. ePassi ja nuorisopassi), mutta silloin jäsenyys ei päivity automaattisesti. Ota siis meihin ensin yhteyttä, jos haluat käyttää muuta maksutapaa, kuin SuomiSportin tarjoamia. Yhteystiedot löytyvät yhteystieto-välilehdeltä.

Seuran jäsenmaksu on kaikilta jäseniltä 20€. Jäsenmaksukausi on 1.9.-31.8, eli syksyllä maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan elokuun loppuun. Syksystä 2021 alkaen jäsenmaksu sisällytetään harjoittelumaksuun. Mikäli siis maksat harjoittelumaksun SuomiSportin kautta, olet samalla hoitanut jäsenmaksusi kuntoon!

Harjoittelumaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa SuomiSport.fi -palvelun kautta. Harjoittelumaksut ovat ryhmäkohtaisia, ja tulevat maksettavaksi ryhmien kautta. Liity siis harjoitusryhmääsi SuomiSportissa!! Liittymislinkit löydät harjoitusryhmien omilta sivuilta. Vuoden harjoittelumaksut ovat:

Ryhmä Kevät
31.1. mennessä
Syksy
30.9. mennessä
Aikuiset (yli 15v) 115€ 115€
Juniorit (9-15v) 115€ 115€
Muksut (8v ja nuoremmat) 95€ 95€
Sovellettu (kaikki ikäryhmät) 95€ 95€

Judovakuutus sisältyy peruskurssihintoihimme. Kaikki muut judokat huolehtivat itse vakuutusturvansa riittävyydestä! Suosittelemme Judoliiton neuvotteleman, kattavan judovakuutuksen ottamista SuomiSport.fi -palvelun kautta. Judovakuutus on voimassa ostohetkestä eteenpäin seuraavan elokuun loppuun. Judovakuutus on pakollinen seuraavissa tilanteissa:

  • osallistut Judoliiton alaisiin kilpailuihin
  • osallistut Judoliiton alaisiin leireihin tai tapahtumiin
  • korotat vyöarvoasi.

Ajantasaiset ohjeet ja hintatiedot judoliiton vakuutusvaihtoehdoista löydät täältä: https://judo.fi/judoliitto/suomisport/
Seuran tilille Nordea FI39 2094 3800 0284 55 maksettavia maksuja ovat vain seuraavat:

  • vierailijoiden harjoittelumaksu 115€/kausi (ei oikeuta jäsenetuihin)
  • kannatusjäsenmaksu 50€/vuosi maksetaan seuran tilille (ei sisällä jäsenetuja eikä harjoitteluoikeutta)
  • seuran jäsenmaksu 20€/vuosi niille, jotka eivät maksa harjoittelumaksua