Aikuiset

Judo – maailman suosituin kamppailulaji! Tule judoilemaan harrasteryhmään tai peruskurssille.

Aikuisten peruskurssit alkavat syyskuun ja helmikuun alussa. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, ja päättyy keltaisen vyön kokeeseen. Peruskurssin jälkeen judoilua voi jatkaa aikuisten harrastejudo-ryhmässä. Harrastejudo-ryhmä sopii kaikille yli 16-vuotiaille judokoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kilpailematta. Harrastejudo on myös erinomainen oheistreeni muiden lajien harrastajille. Peruskurssi ja harrastejudo -ryhmät harjoittelevat samaan aikaan tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20 Nääshallilla budo4-salissa. Jos olet tulossa peruskurssille, muista täyttää myös tämä peruskurssin ilmoittautumislomake!

Meille ovat tervetulleita myös tatamipalaajat! Jos olet jo suorittanut vyöarvoja judossa, voit palata tatamille peruskurssin kautta. Silloin sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa peruskurssimaksua, vaan ilmoittaudut suoraan harrastejudo-ryhmään.

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Aikuisten peruskurssi Nääshallilla ti ja to klo 18:30-20, liity tästä!
vastuuvetäjä Jukka Heino, email: jukka.heino(at)iki.fi

Harrastejudo, eli aikuisten jatkoryhmä Nääshallilla ti ja to klo 18:30-20, liity tästä!
vastuuvetäjä Petri Heiskanen, email: petri.heiskanen(at)nokia.com