Perhejudo

Perhejudon lähtökohtana on lapsen monipuolisen liikunnan tukeminen, sekä aikuisen ja lapsen sosiaalisen suhteen vahvistaminen. Perhejudoryhmissä lapsi ja lapsen vanhempi tai muu läheinen aikuinen harjoittelevat yhdessä samoissa harjoituksissa. Lapset ja aikuiset jakavat yhteisen oppimiskokemuksen ja liikunnan ilon. Aikuinen voi perhejudossa olla hyvä liikkuva roolimalli lapselle, tai lapsi aikuiselle. Harjoituksiin osallistuvalla aikuisella ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa urheilu- tai judotaustaa.

Tampereen Judon perhejudo-ryhmä aloittaa 12.2. Ylöjärven urheilutalolla. Ryhmään ilmoittaudutaan SuomiSport-palvelun kautta alla olevasta linkistä. Tilarajoitteiden vuoksi perhejudo-ryhmään mahtuu max 20 hlö.

Ilmoittaudun perhejudo-ryhmään Ylöjärven urheilutaolle lauantaisin klo 11-12:45

Kaikki perhejudo-ryhmään osallistuvat tulee ilmoittaa ryhmään yllä olevasta linkistä. Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2022 ajalla 15.1.-30.4. lauantaisin klo 11:00-12:45. Kevätkauden osallistumismaksu on 50€/osallistuja. Maksu sisältää salimaksut ja Tampereen Judon jäsenmaksun. Jokainen perhejudo-ryhmäläinen treenaa oman vakuutusturvansa piirissä. Lisäturvaa voi hankkia SuomiSport-palvelun kautta ostamalla judolisenssin (sisältää vakuutuksen).

Perhejudo-ryhmässä muksu- ja juniori-ikäiset treenaajat voivat suorittaa natsakokeita. Vyökorotuksia varten juniori-ikäisten ryhmäläisten tulee ottaa yhteyttä Nääshallin junioriryhmien vastuuohjaajiin. Ennen vyökoetta edessä on preppauskurssi Nääshallilla. Aikuiset perhejudo-ryhmäläiset voivat suorittaa keltaisen vyön Nääshallin peruskurssilla. Samalla kaudella maksettu perhejudo-maksu huomioidaan peruskurssin osallistumismaksussa.