Juniorit (7-15 v)

Tervetuloa maailman suosituimman kamppailulajin pariin! Ukemit, randorit, heitot ja sidonnat – siinäpä opettelemista koko elämän ajaksi Lue lisää judon harjoittelusta ja periaatteista Judoliiton sivuilta. Juniorien ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 7-15 vuotiaat lapset ja nuoret. Ikäryhmän nuorimpien (7-8 vuotiaiden) kohdalla ryhmävalinta muksu- ja junnuryhmän välillä tulee tehdä lapsen mukaan. Muksuryhmässä judoillaan pääasiassa leikin kautta, junnuryhmässä treenataan tavoitteellisemmin.

Juniorien judon peruskurssit alkavat syyskuun alussa ja tammikuun lopussa. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat keltaisen vyön kokeeseen. Vyökokeen jälkeen kurssilaiset siirtyvät juniorien jatkoryhmään tai aikuisten harrastejudon ryhmään. Jos osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä ilmoittautumislomake!

Juniorien jatkoryhmien harjoitukset kevätkaudella 2022 alkavat Nääshallilla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella tammikuun alussa 10.1. alkaen.

Team Tiger, Tampereen Judon juniori-ikäiset kilpailijat harjoittelevat oman valmennusohjelmansa mukaisesti. Harjoituksia on useampana päivänä viikossa, ja ne ovat fyysisesti haastavampia kuin juniorien jatkoryhmässä. Nääshallin lisäksi Team Tiger harjoittelee muun muassa leireillä ja valmennuspäivinä. Mikäli haluat treenata ja kilpailla judossa jatkoryhmää enemmän, ota yhteyttä Team Tigerin vastuuvetäjään (Jukka Ojanne, jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net)

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi: vastuuohjaaja Einari Vaaras, einarinpostia(at)gmail.com

Nääshalli, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Kai Lankinen, kai.lankinen(at)gmail.com

Hervanta, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Janne Pietiläinen, jannempietilainen(at)gmail.com

Juniorien kisaryhmä Team Tiger: vastuuohjaaja Jukka Ojanne, jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net