Juniorit (9-15 v)

Tervetuloa maailman suosituimman kamppailulajin pariin! Ukemit, randorit, heitot ja sidonnat – siinäpä opettelemista koko elämän ajaksi Lue lisää judon harjoittelusta ja periaatteista Judoliiton sivuilta.

Juniorien judon peruskurssit alkavat syyskuun alussa ja tammikuun puolivälissä. Peruskurssi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat keltaisen vyön kokeeseen. Vyökokeen jälkeen kurssilaiset siirtyvät juniorien jatkoryhmään tai aikuisten harrastejudon ryhmään. Jos osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä ilmoittautumislomake!

Juniorien jatkoryhmien harjoitukset syyskaudella 2021 alkavat Nääshallilla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella elokuun puolivälissä viikolla 32. Kangasalan ja Ylöjärven ryhmät aloittavat syyskuun alussa. Kangasalan ja Ylöjärven ryhmät ovat sekaryhmiä, joissa pääpaino on muksujudossa. Näissä ryhmissä aiemmin käyneiden juniori-judokoiden kannattaa ehdottomasti tulla mukaan Nääshallin tai Hervannan junioriryhmiin!

Team Tiger, Tampereen Judon juniori-ikäiset kilpailijat harjoittelevat oman valmennusohjelmansa mukaisesti. Harjoituksia on useampana päivänä viikossa, ja ne ovat fyysisesti haastavampia kuin juniorien jatkoryhmässä. Nääshallin lisäksi Team Tiger harjoittelee muun muassa leireillä ja valmennuspäivinä. Mikäli haluat treenata ja kilpailla judossa jatkoryhmää enemmän, ota yhteyttä Team Tigerin vastuuvetäjään (Jukka Ojanne, jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net)

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi: vastuuohjaaja Einari Vaaras, einarinpostia(at)gmail.com

Nääshalli, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Elsie-Sophia Wootten, elsiesophiawootten(at)gmail.com

Hervanta, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Tomi Kangas, tomi.kangas(at)tampereenjudo.net

Juniorien kisaryhmä Team Tiger: vastuuohjaaja Jukka Ojanne, jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net