Nyt se vihdoin tapahtuu ja päästään taas kilpailemaan. Järjestämme yhdessä Lempäälän Syokonkanin ja Ideaparkin kanssa harjoituskilpailun junioreille (U11 – U18) Ideaparkissa. Luvassa paitsi otteluita, niin myös tarjouksia junioreille ja heidän perheilleen Ideaparkissa. Lisää tietoa ja ilmoittautumislomake löytyy tapahtumakalenterista. Kilpailussa ei ole virallisia sarjoja, vaan pyrimme järjestämään ilmoittaumisten perusteella kaikille sopivan kokoiset ja tasoiset sarjat. Täydennämme lisää tietoja tähän uutiseen ja myös kalenteriin. Joten laitahan seurantaan.

Koronan varalle olemme tehneet torjuntasuunnitelman, joka on hyväksytetty vastaavan tartuntatautilääkärin toimesta ja todettu AVIn tuoreimman päätöksen, sekä THL:n ja OKM:n ohjeistuksen mukaiseksi. Toivomme että kaikki kisoihin osallistujat tutustuvat siihen etukäteen, jotta saamme kilpailut vietyä sujuvasti ja turvallisesti läpi.

Harjoitus on maksuton U18 edustusvalmennusleiriläisille, sekä Tampereen, Lempäälän ja Nokian edustajille. Muilta maksu on 20€, mikä maksetaan Tampereen judon tilille Nordea FI69 2076 1800 0136 36.

Linkkejä

Täsmennystä kilpailijaohjeisiin:

  • Palkintojenjako suoritetaan sarjan päättymisen jälkeen. Poistu paikalta heti sen jälkeen.
  • Lämmittelyaikaa on kaikenkaikkiaan noin tunti ja vielä noin 15 min punnituksen päättymisestä.

Laskennallinen Aikataulu

9:00 – 9:45 Punnitus U18

10:00 – 12:00 Ottelut U18

12:00 – 12:45 Punnitus U13 / U15

13:00 – 15:00 Ottelut U13 / U15

15:00 – 15:45 Punnitus U11

16:00 – 17:00 Ottelut U11

Erillistä lämmittelyaluetta ei ole, joten tule ajoissa punnitukseen, että ehdit lämmittelemään. Palkintojenjaot heti sarjan päätyttyä.

Sääntöjä

U11 erityissäännöt. Otteluaika 2 min. Sidonta-ajat 10/15.

U13 ja U15 kuristukset ja käsilukot ovat kiellettyjä. Otteluaika 3 min. Normaalit sidonta-ajat.

U18 normaalit säännöt. Otteluaika 4 min.

Huom. Säännöt määräytyvät sarjan mukaan, vaikka sarjassa olisi yli- tai ali-ikäisiä, jos ei ennen sarjan alkua ole kaikkien sarjan osallistujien ja järjestäjän kesken sovittu toisin.

Kysymyksiä

Mitä painoluokkia kisoissa on?

Kisoissa ei ole virallisia painoluokkia. Muodostamme sarjat ilmoittauneiden perusteella. Pyrimme saamaan aikaan sellaiset sarjat, että jokaiselle tulisi hyvä määrä mielekkäitä otteluita. Pääpaino jaottelussa on tietysti iän ja painon mukaisesti, mutta myös muut tekijät vaikuttavat. Meillä on monessa seurassa ollut koronan jäljiltä jopa seuran omat salikisat kiellettyinä jo toista vuotta, niin kisoihin on tulossa paljon ensikertailaisia, jotka vasta tutustuvat kisaamiseen. Tarkoitus on saada myös näitä ensikertailaisia matalalla kynnyksellä kokeilemaan ottelemista.

Onko kisoissa punnitus judogi päällä?

Kyllä. Kuten edellä todettiin, niin virallisia painoluokkia meillä ei ole. Punnituksen tarkoitus on varmistaa, että kilpailija on saapunut paikalle ja ilmoittanut painonsa ja muut tietonsa oikein.

Voiko osallistua useampaan sarjaan?

Riippuu paljonko osallistujia tulee, mutta todennäköisesti kyllä. Voit esittää toiveita (lisä)sarjoista ilmoittautumisen viestikentässä tai ottamalla suoraan järjestäjään yhteyttä. Yksi ilmoittautuminen kuitenkin riittää.

Jos osallistuu useampaan sarjaan, niin täytyykö kaikista maksaa täysi hinta?

Ei tarvitse. Jos lisäsarjat järjestyvät (ks. edellinen kysymys), niin ne ovat maksuttomia. Yksi maksu per osallistuja riittää. Kilpailu on maksuton U18 edustusvalmennusleiriläisille, sekä Tampereen, Lempäälän ja Nokian edustajille. Muilta kilpailumaksu on 20€, mikä maksetaan Tampereen judon tilille Nordea FI69 2076 1800 0136 36.

Näkeekö ilmoittautuneet jostain?

Täältä: https://tampereenjudo.net/judoshiai/ideapark_harjoituskilpailu/

Päivitämme tuonne myös tuloksia enemmän tai vähemmän reaaliajassa.

Voiko kisoja seurata mistään?

Kilpailualueelle voi tulla yksi valmentaja tai muu huoltaja per seura. Lasiseinällä erotettuun katsomoon voidaan ottaa maksimissaan 25 katsojaa.

Live-lähetystä olisi tarkoitus lähettää. Linkki päivitetään tänne, sekä meidän ja Syokonkanin Facebookiin kilpailupäivän aamuna. Toisin kuin mainostimme, niin Ideaparkin keskusaukiolta lähetys ei valitettavasti näy. Bläk Box Areenan videojärjestelmä ei ehdi valmistua ajoissa.

Mikä on kilpailujen aikataulu?

Nyt on päivitetty tuohon yläpuolelle. U13 ja U15 voidaan joutua vielä jakamaan kahteen osaan pienellä tauolla välissä, mutta ei pitäisi vaikuttaa kokonaisaikatauluun.