Kesäkausi kolkuttelee kulman takana, mahtavaa! Tatamintäyteisen kevätkauden jälkeen kannattaa retoutua ja henkäistä pari kertaa raitista ilmaa laiturinnokassa, mökkiverannalla tai vaikka puistossa. Ja syödä jäätelöä.

Kesäkauden avajaiset ke 29.5. klo 17 Niihamassa

Kesäkausi avataan Niihaman majalla (Pikku-Niihamantie 80) keskiviikkona 29.5. klo 17 alkaen. Perinteiseen tapaan ohjelmassa on makkaranpaistoa, saunomista ja pihapelejä. Lisäksi tänä vuonna palkitaan ansioituneita urheilijoita. Tule paikalle viihtymään hyvässä seurassa, ei ennakkoilmoittautumista!

Ilmoittaudu täydennysvyökokeeseen viimeistään 28.5.2024!

Kevään vyökokeissa korotettiin yli 40 vyöarvoa – upea suoritus sekä kokelailta että graduoijilta. Onneksi olkoon uusista vyöarvoista! Jos vyökoe jäi jostain syystä väliin, voit käydä ilmoittautumassa kevään täydennysvyökokeeseen. Täydennysvyökoe pidetään tiistaina 4.6.2024 klo 17-18:30 (junnut) ja klo 18:30-20 (aikuiset) Nääshallilla budo4 salissa.

Kesän harjoitukset

Kevätkauden harjoitukset päättyvät 2.6.2024. Kaikilla ryhmillä on siis viimeiset treenit viimeistään kyseisellä viikolla. Kesällä treenit jatkuvat yhdistetyissä ryhmissä. Kesätreeneihin ovat kaikki judokat ikään katsomatta tervetulleita! Kesällä (ajalla 3.6.-11.8.2024) ohjattuja treenejä pidetään Nääshallin budo4-salilla seuraavasti:

  • Juniorien treenit tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-18:30 juhannukseen eli 18.6.2024 saakka
  • Harrastejudo-treenit tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:00 läpi kesän (ylin vyö vetää tai delegoi vetovastuun)
  • kilpailijoiden treenivuoro maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16:00-17:30 läpi kesän

Torstaina 6.6.2024 pidetään Nääshallin budo4-salilla kaikille avoin Pasi Luoman muistotreeni klo 18:30-20:00. Treenin vetää sensei Tetsuji Sato. Tervetuloa mukaan!

Judoleirit Tampereella kesäkuussa!

Kesäkuun alussa ti 6.6.-to 8.6. klo 9-16 Nääshallilla pidetään Tampereen Judon perinteinen kesäleiri. Leirillä ohjaavat sensei Tetsuji Sato ja sensei Teemu Puumalainen. Leirille ovat tervetulleita kaikenikäiset judokat. Voit osallistua koko leirille tai vain yhteen leiripäivään. Hinta 20€/pv, ilmoittautuminen SuomiSportin kautta.

Kesäloman ensimmäisenä viikonloppuna 7.-9.6.2024 Varalassa järjestetään kamppailulajien yhteinen leiri, Suuri Budoleiri 2024. Judon lajiosan järjestää Judoliitto. Ilmoittautuminen ja lisätiedot SuomiSportissa!

Muista kesän judoleireistä ja tapahtumista löydät tietoa SuomiSportista, seurojen sivuilta ja Judoliiton tapahtumakalenterista.

Hyvän mielen kesäkisa Ideaparkissa 8.6.2024

Lempäälän Syokonkan järjestää Hyvän mielen kesäkisan Ideaparkissa la 8.6.2024. Kisa on erinomainen tilaisuus kokeilla kisaamista! Osallistumismaksu on 30€- muistathan, että seura maksaa Tampereen Judoa edustavien jäsentensä osallistumismaksut! Lisätiedot ja ilmoittautuminen judokisa.fi -sivuston kautta.

Haluatko mukaan juhlatoimikuntaan?

Tampereen Judo täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus päästä mukaan suunnittelemaan juhlavuoden ohjelmaa ja tapahtumia. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin (hallitus(at)tampereenjudo.net)!

Tampereen Judo toivottaa kaikille rentouttavaa judokesää!