Kesä ja loma! Tampereen Judon kesäkausi kestää elokuun puoliväliin saakka. Kesäkaudella ohjatut treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:00 budo4-salissa. Kaikki judokat ikään ja sukupuoleen katsomatta ovat tervetulleita treeneihin!

European Master Games -tapahtuma saatiin onnistuneesti maaliin, pienistä vastuksista huolimatta. Erityiskiitos kaikille talkoisiin osallistuneille! Muistakaahan käydä kesän leireillä ja tapahtumissa. Tarjontaa on PALJON.

Syksyn harjoitukset pyörähtävät käyntiin 14.8. alkaen. Silloin kaikki jatkoryhmät aloittavat tutun aikataulun mukaan. Ainoa muutos on perhejudo-ryhmässä, joka siirtyy sunnuntai-iltapäiviin. Peruskurssit alkavat viikolla 34. Tarkemmat aikataulut päivitetään nettisivuille heinäkuun lopppuun mennessä.

Muistathan uusia judolisenssisi SuomiSport-palvelussa. Uusi lisenssikausi alkaa 1.8.2023. Syksyn harjoitusmaksut tulevat SuomiSportiin maksettavaksi syyskauden alussa. Maksuaikaa on syyskuun loppuun saakka.

Oikein rentouttavaa ja tapahtumarikasta kesää kaikille!