Samurai cup ja Ideapark shiai

Samurai Cup 1 Intro, Videon tarjoaa ja käyttöoikeudet omistaa Ideapark Lempäälä, (C) Striimus

Avilta tuli 20.1. päivitetty tieto, että nykyisiä rajoituksia jatketaan 4.2. saakka. Tämä tarkoittaa sinettiä sille, että Samurai cup ja junnukisa Ideapark shiai pidetään alkuperäisen suunnitelman mukaan 22.1.!

9:00 Ideapark Shiai

12:00 Samurai Cup Avajaiset

12:30 Samurai Cup ottelut

Kilpailut pidetään ilman yleisöä, joten ainoa keino päästä paikan päälle seuraamaan judoa Suomen huipulta on tulla kisoihin toimitsijaksi. Tämän lisäksi molemmista kilpailuista lähetetään uudella tapahtuma-alustalla Ideaparkin tarjoamana ja Striimuksen toteuttamana livelähetys. Samurai Cupin lähetys on selostettu, joten sopii hyvin lajia tuntemattomankin seurattavaksi. Tapahtuma-alustaan tästä.

Lisää tietoa kilpailuista.

2 thoughts on “Samurai cup ja Ideapark shiai

 1. Hei Antti ja kumppanit

  Kovasti olette tehneet töitä tapahtuman eteen. Tainan kanssa olemme olleet yhteydessä ja Tainan kanssa on ollut alustavasti puhetta, että minulla olisi mahdollisuus saada paikka ns toimitsija – alueelle . Tulisin erittäin mielelläni 🙂

  Muutamat judokat on jo soitelleet mahdollisesta paikalla olostani liittyen esim. uusien pukusääntöjen aiheuttamiin pukutarpeisiin.

  Peukut pystyyn, ettei tule muutoksia corona määräyksiin !

  Ystävällisesti

  Pentti Vauhkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *