Samurai Cup 1 Intro, Videon tarjoaa ja käyttöoikeudet omistaa Ideapark Lempäälä, (C) Striimus

Avilta tuli 20.1. päivitetty tieto, että nykyisiä rajoituksia jatketaan 4.2. saakka. Tämä tarkoittaa sinettiä sille, että Samurai cup ja junnukisa Ideapark shiai pidetään alkuperäisen suunnitelman mukaan 22.1.!

9:00 Ideapark Shiai

12:00 Samurai Cup Avajaiset

12:30 Samurai Cup ottelut

Kilpailut pidetään ilman yleisöä, joten ainoa keino päästä paikan päälle seuraamaan judoa Suomen huipulta on tulla kisoihin toimitsijaksi. Tämän lisäksi molemmista kilpailuista lähetetään uudella tapahtuma-alustalla Ideaparkin tarjoamana ja Striimuksen toteuttamana livelähetys. Samurai Cupin lähetys on selostettu, joten sopii hyvin lajia tuntemattomankin seurattavaksi. Tapahtuma-alustaan tästä.

Lisää tietoa kilpailuista.