Syyskuun alusta alkaen budo 4 sali on varattuna Tampereen judolle myös viikonloppuisin. Tämä mahdollistaa paljon toivottujen lisävuorojen tarjonnan. Lähdemme aluksi liikkeelle seuraavalla aikataululla ja kehitämme toimintaa tarpeen vaatiessa.

LA

  • 10-12 Vapaa vuoro
  • 12-14 Yhteisharjoitus (kilpailijat ja jatkoryhmä)
  • 14-16 Mimmitreenit

SU

  • 10-12 Vapaa vuoro
  • 12-13 Perhebudo
  • 13-16 Taipumattomat (1 lohko), Kata (2 lohkoa)

Mikäli viikonloppuna on jotain tapahtumia, niin ne ajavat näiden vuorojen edelle. Seuraa siis kalenteriamme.

Vapaa vuoro on nimensä mukaisesti vapaa vuoro, minne voi tulla vapaasti harjoittelemaan omatoimisesti. Yhteisharjoituksessa jatkoryhmä ja kilparyhmä harjoittelevat yhdessä. Erityisesti niille jatkoryhmäläisille, jotka kaipaavat enemmän ja kovempaa harjoittelua. Mimmitreeni on naisten oma vuoro aina muksuista mummoihin. Perhebudo on yhdessä karateseura Seigokanin kanssa pidettävä kamppailuharjoitus perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen. Taipumattomien harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki taipumattomaksi itsensä tuntevat; myös lajin pariin palaavat “entiset” judokat. Kataharjoituksissa on mahdollista harjoitella ohjatusti eri katoja, oli se sitten vyökoetta tai katakilpailua varten tai avartamaan omaa näkemystä judosta.