Kaupungilta saadun vahvistuksen mukaan liikuntatilat aukeavat maanantaina 19.4. 2008-syntyneille ja sitä nuoremmille judokoille. Sitä vanhempien osalta sulkutila jatkuu ainakin toukokuulle saakka.

Harjoituksiin voidaan ottaa korkeintaan 10 henkilöä per matto + 1 ohjaaja. Muilla henkilöillä ei ole sisätiloihin asiaa. Kaikista harjoituksista tulee olla nimilista osallistujista. Salin ovi on lukossa. Sisäänpääsy tapahtuu keräämällä ryhmä sisäänpääsyluiskalle viimeistään 15 min ennen harjoituksen alkua ja ohjaaja soittaa vahtimestarin avaamaan oven. Edellä mainituista syistä johtuen ilmoittautukaa ryhmän ohjaajalle ennen jokaista harjoitusta.

Harjoituksia ennen muistetaan huolehtia hygieniasta normaaliakin paremmin. Harjoituksissa vältetään muita kuin harjoituksen kannalta välttämättömiä kontakteja. Pienempiäkin oireita esiintyessä muistakaa, että oikea osoite ei ole harjoitukset, vaan koronatesti.

Hyviä harjoituksia!