Jäsenkirje 1/2024

Jäsenkirje 1/2024

Kevätkausi kiitää vauhdilla eteenpäin – jo kolmannes kaudesta on takana. Viikolla 9 vietetään Tampereen seudulla talvilomaa, ja lähes kaikki harjoitusryhmämme lomailevat. Mikäli tatami kuitenkin kutsuu talvilomallakin, Lempäälän Syokonkanin treenit pyörivät normaalisti. Tampereen Judon ryhmille on treenejä talvilomalla seuraavasti:

 • muksujen peruskurssi (Nääshalli): ei treenejä
 • juniorien peruskurssi (Nääshalli): Syokonkanin treenit Ideaparkilla
 • aikuisten peruskurssi (Nääshalli): Syokonkanin treenit Ideaparkilla
 • muksujen jatkoryhmä (Nääshalli): ei treenejä
 • junnuryhmät (Nääshalli): Syokonkanin treenit Ideaparkilla
 • junnuryhmä (HerVAK): vapaaharjoitus
 • junnuryhmä (Kangasala): ei treenejä
 • harrastejudo (Nääshalli): Syokonkanin treenit Ideaparkilla
 • sovellettu judo (Nääshalli): ei treenejä
 • randoriryhmä (Nääshalli): Syokonkanin treenit Ideaparkilla
 • perhejudo (Nääshalli): su 25.2. treeni klo 13:30-15:00, su 3.3. ei treenejä

SM-kisaviikonloppu 2.-3.3.2024 Ideaparkissa!

Talviloman viikonloppuna 2.-3.3.2024 Ideaparkissa kamppaillaan judon SM-titteleistä. Superviikonloppuna tatamilla mittelevät nuoret, aikuiset, veteraanit, parajudokat, joukkueet sekä kataajat. Tule katsomaan huippujudoa ja kannustamaan tamperelaiset palkintopallille!

Tatamiremontti talvilomalla!

Budo 4 -salin tatami uusitaan ja sen pohja korjataan talvilomalla vk 9. Remontin vuoksi sali on pois käytöstä ainakin talvilomaviikon ma-ke. Mikäli tatamin pohjassa on oletettua enemmän vaurioita, remontti voi venyä koko viikon mittaiseksi.

Remontti alkaa sunnuntaina 25.2. klo 15:30 tatamin purkamisella. Talkooapua kaivataan tatamien kantoon – ilmoittaudu kyu-Artolle (045 134 0312).

Koska dojo on pois käytöstä, Nääshallin treenit on peruttu remontin ajalta. Lempäälän Syokonkan toivottaa Tampereen Judon judokat tervetulleiksi treeneihinsä Ideaparkin tatamisalille talvilomaviikolla. Harjoitukset ovat seuraavasti:

 • ma 26.2. klo 16:30-18:00 SM-kisoihin valmistautuvien kisatreeni
 • ma 26.2. klo 18:15-19:45 junnujen ja aikuisten yhteistreeni
 • ti 26.2. klo 17:45-19:15 junnujen ja aikuisten yhteistreeni
 • ke 28.2. klo 16:30-18:00 SM-kisoihin valmistautuvien kisatreeni
 • to 29.2. klo 18:15-19:45 junnujen ja aikuisten yhteistreeni

Jäsen- ja harjoittelumaksut

Kevään harjoittelumaksujen eräpäivä 29.2.2024 lähestyy. SuomiSport lähettää automaattisesti muistutuksen maksamattomasta harjoittelumaksusta. Tampereen Judon jäsenmaksun (20€) maksaneille kevään harjoittelumaksut ovat: aikuiset/juniorit 115€, muksut/sovellettu 95€. Jos sinulla näkyy harjoittelumaksuna 140€, tarkista jäsenmaksusi tilanne! Ohjeet jäsen- ja harjoittelumaksun maksamiseen löydät täältä.

Virkistävää talvilomaa!

Kevätkokous ti 21.5.2024

Tampereen Judo ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 21.5.2024 alkaen klo 18:30 Nääshallilla, budo 4 salissa.

Mikäli haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden kautta, pyydä osallistumislinkki sähköpostitse rahastonhoitajalta (soile.kutila(at)tampereenjudo.net) viimeistään 19.5.2024.

Tervetuloa!

Tampereen Judo ry:n johtokunta

Kevätkokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä ääntenlaskijat.

3. Läsnäolijoiden toteaminen

Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Vuosikertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastuskertomuksen esittely

Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan antama toiminnantarkastuskertomus

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7. Muut asiat

Kevätkokouksen käsiteltäväksi ei ole tuotu muita asioita.

8. Kokouksen päättäminen

Jäsen- ja harjoittelumaksut, kevät 2024

Tampereen Judon kaikki jäsen- ja harjoittelumaksut maksetaan SuomiSportiin. Tästä löydät maksuohjeet, ja tarvittaessa voit kysellä lisäohjeita rahastonhoitajalta (soile.kutila(at)tampereenjudo.net).

Jäsenmaksu

Tampereen Judon jäsenrekisteri siirtyy vuoden 2024 alusta SuomiSportiin. Näin pystymme takaamaan lain vaatiman suojan jäsenrekisterin henkilötiedoille. Maksamalla jäsenmaksun (20€/vuosi) saat jäsenetuina edullisemmat harjoittelumaksut, seurapalvelut (vyökorotukset, natsakokeet, seuratarvikkeet, jne). Voit olla Tampereen Judon jäsen, vaikka et harjoittelisi seurassamme tai vaikka edustaisit jotain muuta judoseuraa kilpailuissa.

Liity jäseneksi seuraavasti: Liity Tampereen Judon jäseneksi SuomiSportissa klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Rahastonhoitaja käsittelee jäsenyytesi, jonka jälkeen jäsenmaksu näkyy SuomiSportissasi kohdassa Maksut.

Harjoittelumaksu, kevät 2024

Kevään 2024 harjoittelumaksut maksetaan SuomiSportiin. Tampereen Judon jäsenmaksun maksaneilla harjoittelumaksu on 115€/kausi (jäsenhinta), muilla 140€/kausi. Jos sinulla näkyy väärä harjoittelumaksu, ota yhteyttä rahastonhoitajajaan (soile.kutila(at)tampereenjudo.net).

Milloin harjoittelumaksu näkyy SuomiSportissasi: Kun olet liittynyt johonkin Tampereen Judon harjoitusryhmistä, rahastonhoitaja valitsee kohdallesi oikean maksun. Tämän jälkeen voit käydä maksamassa harjoittelumaksun SuomiSportissa kohdassa Maksut. Alla olevista linkeistä pääset liittymään Tampereen Judon harjoitusryhmiin SuomiSportissa.

Judolisenssi

Judolisenssi on Judoliiton tarjoama vakuutustuote. Judolisenssi sisältää vakuutuksen lisäksi liiton palvelut, kuten osallistumisoikeuden Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Lisenssi sisältyy peruskurssihintoihimme. Kaikki muut judokat huolehtivat itse lisenssinsä voimassaolosta ja vakuutusturvansa riittävyydestä! Suosittelemme judolisenssin ostamista. Se onnistuu SuomiSport.fi -palvelun kautta – ostopolku alkaa SuomiSportin etusivulta klikkaamalla sanaa Ostamaan.

Lisenssiä ostaessa sinun tulee valita seura. Tämä valintasi määrittelee, mitä seuraa edustat liiton kilpailuissa. Huomaathan, että voit kuitenkin olla useamman judoseuran jäsen. Jos esimerkiksi edustat jotain pääkaupunkiseudun seuraa mutta treenaat Tampereella, voit maksaa lisenssin pääkaupunkiseudun seuraan ja olla silti myös Tampereen Judon jäsen.

Judolisenssi ja sen myötä vakuutus on voimassa ostopäivää seuraavasta päivästä eteenpäin lisenssin voimassaoloajan. Judovakuutus on pakollinen seuraavissa tilanteissa:

 • osallistut Judoliiton alaisiin kilpailuihin
 • osallistut Judoliiton alaisiin leireihin tai tapahtumiin
 • korotat vyöarvoasi.

Ajantasaiset ohjeet ja hintatiedot judoliiton vakuutusvaihtoehdoista löydät täältä: https://judo.fi/judoliitto/suomisport/

Rahastonhoitajalta saat apua kaikkiin maksuihin liittyviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä (soile.kutila(at)tampereenjudo.net)!

Jäsenkirje 5/2023

Jäsenkirje 5/2023

Judosyksystä 2023 on jäljellä enää jokunen tatamin tömistys – judoisaa kevättä 2024 odotellaan! Harrastejudo-ryhmä treenaa ti ja to klo 18:30-20 aina kun sali on auki. Kilpailijat (Team Tiger ja Team Cobra) treenaavat oman harjoitusohjelmansa mukaisesti. Muut ryhmät palaavat tatamille loppiaisen jälkeen seuraavasti:

 • Muksujudon jatkoryhmä (Nääshalli) ke 10.1.2024 klo 17:15-18:30
 • Juniorien jatkoryhmä (Nääshalli) ti 9.1.2024 klo 17-18:30
 • Juniorien jatkoryhmä (HerVAK) ma 8.1.2024 klo 17-18:30
 • Juniorien jatkoryhmä (Kangasala) ke 10.1.2024 klo 17-18:30
 • Sovellettu judo (Nääshalli) ma 8.1.2024 klo 17-18:30
 • Perhejudo (Nääshalli) su 14.1.2024 klo 13:30-15:00

Uudet peruskurssit alkavat pian! Peruskurssien ensimmäiset kokoontumiset ovat viikolla 3/2024 seuraavasti:

 • Muksujudon peruskurssi (Nääshalli) ke 17.1.2024 klo 17:15-18:30
 • Juniorien peruskurssi (Nääshalli) ke 17.1.2024 klo 17:00-18:30
 • Aikuisten peruskurssi (Nääshalli) ti 16.1.2024 klo 18:30-20:00

Loppiaisviikolla to 4.1.2024 klo 17:00-18:30 on Tampereen Judon OPEN MAT-tutustumistreeni kaikille judosta kiinnostuneille. Tälle ilmaiselle treenikerralle ei tarvita aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Varusteiksi riittää kevyt sisäliikuntavaatetus (suosittelemme pitkälahkeisia housuja). Vinkkaa kaverille tai tule itse tatamille pyörimään!

Tampereen Judon jäsen- ja harjoittelumaksukäytännöt muuttuvat. Jatkossa seuran jäsenmaksu ja harjoittelumaksu eriytetään toisistaan. Sekä jäsen- että harjoittelumaksu maksetaan SuomiSportissa. Jäsenmaksut 2024 ovat maksettavissa jo nyt. Harjoittelumaksut tulevat maksuun tammikuun puolivälissä. Seuran jäsenille harjoittelumaksu on 115€/kausi, ei-jäsenille 140€/kausi. Rahastonhoitaja julkaisee lisätietoja maksuista tammikuun alkupuolella.

Hoida jo nyt jäsenasiasi kuntoon! Käy liittymässä Tampereen Judon jäseneksi alla olevista linkeistä! Kun liittymisesi on käsitelty (käsittelyaika 1-3vrk), jäsenmaksu näkyy SuomiSportissasi kohdassa “Maksut”.

Kiitokset kuluneesta judovuodesta. Tapahtumia on riittänyt niin meillä kuin maailmallakin. Jatketaan hienoa työtä maailman suosituimman kamppailulajin parissa!

Tatamintäyteistä uutta vuotta toivottaa Tampereen Judo ry.

Syyskokous to 7.12.2023

Tampereen Judo ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 7.12.2023 klo 18:30 Nääshallilla, budo 4 salissa.

Mikäli haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden kautta, pyydä osallistumislinkki sähköpostitse rahastonhoitajalta (soile.kutila(at)tampereenjudo.net) viimeistään 5.12.2023.

Tervetuloa!

Tampereen Judo ry:n johtokunta

Syyskokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä ääntenlaskijat.

3. Läsnäolijoiden toteaminen

Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

5. Toimikuntien perustaminen seuraavalle toimintakaudelle

Päätetään toimikuntien perustamisesta seuraavalle toimintakaudelle

6. Seuran jäsenyydet muissa järjestöissä ja yhteisöissä

Päätetään tarvittaessa yhdistyksen liittymisestä muihin järjestöihin ja yhteisöihin

7. Jäseniltä perittävät liittymis- ja jäsenmaksut vuonna 2023

Päätetään liittymis-, kannattajajäsen- ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2024

8. Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen

9. Johtokunnan jäsenten lukumäärän päättäminen seuraavalle toimintavuodelle

10. Johtokunnan puheenjohtajan valitseminen kaudelle

Valitaan johtokunnan puheenjohtaja seuraaville kahdelle (2) vuodelle 2024-2025

11. Johtokunnan jäsenten valitseminen

Valitaan muut johtokunnan jäsenet seuraavalle yhdelle (1) vuodelle

12 Tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan sekä varatilintarkastajan tai varatoiminnantarkastajan valitseminen

13 Valittujen toimihenkilöiden palkkioista päättäminen

Päätetään johtokunnan puheenjohtajan, johtokunnan jäsenten, tilintarkastajan, toiminnantarkastajan, varatilintarkastajan ja varatoiminnantarkastajan palkkioista

14 Edustajien valitseminen

Päätetään tarvittaessa yhdistyksen edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa yhdistys on jäsenenä

15. Muut asiat

16. Kokouksen päättäminen