Ajankohtaista

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN (julkaistu 26.7.2021)

Tampereen Judo ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 10.8.2021 alkaen klo 18:30 Nääshallilla, budo 4 salissa. Mikäli haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden kautta, pyydä osallistumislinkki sähköpostitse rahastonhoitajalta (soile.kutila@tampereenjudo.net) viimeistään 8.8.2021.

Tervetuloa!

Tampereen Judo ry:n johtokunta

Kevätkokouksen esityslista

Esityslista on julkaistu 26.7.2021. Oikaistu esityslistan sanamuotoja ja siirretty johtokunnan kevätkokoukselle tuoma harjoitusmaksuvapautus omaksi kohdakseen 29.7.2021.

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä ääntenlaskijat.

3. Läsnäolijoiden toteaminen: todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

5. Vuosikertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastuskertomuksen esittely: esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan antama toiminnantarkastuskertomus

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7. Yhdistyksen puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten vapauttaminen harjoitusmaksuista syyskaudella 2021: Johtokunta esittää kevätkokoukselle, että yhdistyksen puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet vapautetaan syyskaudella 2021 harjoitusmaksuista. Yhdistyksen puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille ei makseta tällä hetkellä palkkioita tai anneta muita etuuksia. Seuran jäsenmaksun yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet maksavat seuran tilille.

8. Muut asiat

9 Kokouksen päättäminen

Kesäkauden 2021 harjoitukset ja harjoitusmaksut

Tatamisalit ovat vihdoin auenneet. Muksut ja junnut harjoittelevat tiistaisin kello 17. Lisäksi he saavat osallistua kesän aikana myös Nokian judon ja Lempäälän Syokonkakin harjoituksiin ilman erillistä maksua. Kilpailijat harjoittelevat tatamilla ma, ke, sekä pe ja nyt ei ole enää rajoituksia kuka saa harjoitella. Myös aikuisten kuntoryhmä on aloittanut taas toimintansa ja harjoittelee ti ja to kello 18:30 – 21:00. Myös sovelletun judokat voivat tulla tuohon ryhmään mukaan. Erillistä ohjausta saa ainakin kun Kalle on paikalla, joten kannattaa olla häneen yhteydessä jos haluaa tatamille.

Aikuisilta ei luonnollisestikaan kausimaksua peritä. Kesäkauden harjoittelijat voivat maksaa kannatusjäsenmaksun 50€ seuran tilille Nordea FI39 2094 3800 0284 55. Kannatusjäsenmaksu sisältää poikkeuksellisesti harjoitteluoikeuden elokuun loppuun asti.

Huom. Remontin vuoksi käynti saliin poikkeuksellisesti pingissalin kautta.